GMS: Finland UFO Eutanasia Approaching (Caveman, Cavewoman, WW3, Ascension, Failed women, THE END)

Ei olisi uskonut, että Suomalaisille kävisi näin, mutta niin siinä nyt kävi. “UFO” Aluksia on niin paljon ja ovat valmistautumassa henkisesti epäonnistuneiden nukutukseen ja viljelyyn. Yksi pääkohteista on Suomalaiset joiden oikea identiteetti on röllipeikot eli Raamatun Albiino-neekeri klonkut tai edomit. Media vain peittää tämän surullisen totuuden koska Suomen omat eliitit ovat myös valmistautunet tulevaan sotkuun menemällä mukaviin bunkkereihin, kieltämään, että mokasivat… Joka ei heidän kohdalla tule myös toimimaan… Voi ei mitä kansa meni tekemään itselleen itsetuhoisuudessaan. Moni ei vieläkään usko tätä, mutta coronavirus, Australian vakava metsäpalo ja ennätysmäiset maanjäristykset ovat etenemässä myös Suomeen. Suomi on tahallisesti säästetty tuhoilta jotta “UFO” Eutanasiaprojekti tulisi Suomelle, eli TOP peikko tai trolli kansalle yllätyksenä, eli paljon kivuliaampana. Tämä johtuu siitä koska Suomi kuuluu maailmankaikkeuden kaikista henkisesti kalkkiutuneeseen rajoittettuun, eli vaaralliseen ja epäkiitolliseen sukupuuhun, jota ei voi parantaa muuta kuin UFO nukuttamalla pois ja viljelemällä koko peikko persoona (junk DNA) unohdukseen iänkaikkisesti, jotta paratiisin henki yltyisi myös Suomeenkin, maan osa joka ansaitsee levonsa… Hei, olen vain viestimies.

Selkeä UFO havainto säikäyttää miehen pahasti (Suomalaisten lähestyvä UFO eutanasia/ Armokuolema, Coronavirus ja maailmansota 3)

HOX: “UFO” alukset merkkaa Suomalaisia nukutukseen, koska Suomalaiset ei pysty tai ole tarpeeksi vahvoja kansana ja yksilönä kieltäytymään tulevasta mikrosirutuksestaan, eli esoteerisesti luovuttivat. Voi ei mitä kansa meni tekemään. Ei uskois näin käy, mutta…

Selkeä UFO havainto LAS Vegasin aavikolla (Suomalaisten valitettava UFO Eutanasia lähestyy, WW3, voi ei Suomi mitä menitte tekemään)

US Laivasto Vahvistaa UFO havainnot on totta.

Jorvin sairaala Sotarikollisuus ja loppu valossa (Maailman sota 3, Iran, Suomalaisten Mikrosirutus, Coronavirus) Hyvä Esimerkki miksi Suomalaisia on merkattu Maailman sota 3 uhrilammaskansaksi tai havaittujen UFO eutanatisoitavaksi.

Jorvin sairaala Psykiatri Osaston Sotarikollisuss, Salaliitto, DUODECIM ja heidän tuleva Loppu.

Henkilökunta ei suostu kertomaan miksi “mielenhäiriö” diagnoosini antanut lääkärin tietoja ei löydy mistäkään ja jäivät kiinni kun väittivät päivystykseni tapahtui toisessa sairaalassa tuntemattomalla henkilökunnalla, vaikka se tapahtui Jorvissa. Heidän kameratallenteet pystyvät todistamaan sen helposti. Kun huomautuin minut vastaanotettiin myös Jorvissa eikä toisessa sairaalassa, on koko jorvin henkilökunnalla paniikki päällä kieltää esittämällä kiireistä, mielistelleen ja jotkut agressiivisesti uhkaillen. Heidän peli on kuitenkin pelattu ja heidan sotarikollisuus ei tule unohtumaan ja jokainen Jorvissa tulee vastamaan tästä nyt kun olemme edenneet kohti maailman sota 3 hätätilannetta. Jorvin Sairaalan psykiatri puoli tulee vastaamaan tästä haluasivat sen tai ei koska koko systeemi on jo kääntymässä alhaalta ylös eli Natiivi israelilaistuu, eli loosipelleilyt ovat ohi. Tämä tarkoittaa sitä että sotarikoksista/looseista seuraa vakavia seuraamuksia.

PROVESTA KIELO: Keskitysleiri SVIITTI konsepti aukaistu Espoos (mikrosirutus, Finland gang stalking)