Mika Waltari: Vihasi Suomalaisuuttaan (Peikko DNA) ja Valeheteli Natiivi Egypt-Israel, eli Tumma-veristen Alkuperästä (Mason EXPOSED)

This is a rare take in Finnish, once again, regarding Mika Waltari, a fake author, and a gay Freemason

HOX: Lyhyempi versio Audio muodossa Youtubessa, linkki Artikkelin alosassa. Tämä on sivustoni ensimmäinen Suomenkielinen artikkeli koska aika tikittää ja tämä vale on ollut Suomalaisten kesken niin pitkään tahallisesti haudattu, pisteeseen missä jokainen täysiverinen Suomalainen on mukavuusalueella ja luulee olevansa Natiivi Egyptiläisten, eli Bantujen  jälkeläisiä ja näin se vain mene, eikä tule koskaan menemään.

Mika Waltari on jäänyt kiinni Natiivi Egyptiläisten tahallisesta väärentämisestä olemalla mukana vapaapuurari propagandan edustajana (vasemmalla kuvassa Mika Waltari vapaamuurari käsi asento). Mika Waltari, Edomiitti, eli Albino Negroidismia kärsivän kansan edustaja kirjailija, on kuulemma arvostettu ja sankari Suomen eli Albino Negroidien porvari poppoossa ja hänen tietty kirja joka kertoo Afrika Natiivi Egyptiläisistä, toisella nimellä Bantut, löytyy koulujen kirjahyllyistä ja monien Suomalaisten hyllyistä. Kirja on kuitenkin täyttä valetta ja propagandaa, tyypillinen muurari materiaalia. Muurareilla on hämmennyksessään obsessio linkittää itsensä muinais Afrika Egyptiläisiin, jotka ovat toisella nimellä Numibialaisia eli Natiivi Egyptiläisiä. Minä tiedän tämän koska olen Heprealainen eli Turkkilainen Nativii Egyptiläisellä taustalla. Natiivi Egyptiläiset pakenivat Kreikka-Rooman valloituksen aikana eri puolelle Afrikkaa (mm. Sudaniiin, Nigeriaan, Ethiopiaan, Ghanaan jne, ja myös eri puolelle nyky Egyptiä kuten Aswan ja Luxoriin) Muurarit ja koko Suomen historia on siis ylösalaisin. Toinen käärmemäinen tapa miten he yrittävät linkittää itsensä Egyptiin on väittämällä se on Arabialainen maa, eikä se ole näin.  Waltarin kaltaisilla ihmisillä ei ole linkkiä muinais Egyptiin vaikka kuinka yrittävät linkittää itsensä sinne kirjoillaan ja musiikillaan. Suomalaisten 100% tausta on Khazarin kaatunut klonkku Albiino neekeri luola-apeikko-kansa, josta Röllipeikko elokuvat ja kiviset ja soraset kertoo ja josta Raamatun ensimmäinen testamentti puhuu, kun Suomalaisten Albiino neekeri kanta-isä Esau hävisi Jacobille koko maailman perinnön, mutta satoja vuosia myöhemmin huijasi itsensä takaisin valtaan jota hän ei koskaan perinyt…

Se on jokaisen täys Suomalaisen vastuu jättää Egypti taakse, meditoida ja sitten katsoa, mihin sydän vie. On suositeltavaa jättää Egypti konsepti taakse ja motivoida itsensä löytämään biologisen juurensa ennen kuin se on liian myöhäistä. Yleinen idea Euroopplaisista on se että he olivat Afrikkalaisia jotka asettuivat Eurooppaan. Kylmyys pakoitti heidät luoliin, ei voinut syödä kasveja ja sen seurauksena raaka lihan söynti normalisoitiin, joka ei ole ihmisille tarkoitettu mutta ainoa keino selviytyä. Raaka lihan syönti vaikutti käpyrauhasen kalkkiutumiseen, porukasta tuli mielenvikaisia joka johti sukulaisten välisiin paritteluihin ja homoseksuaalismiin ja siitä eteenpäin Eurooppalaisten päättely kyky johti yhä enemmän tilanteisiin joissa aivot kalkkiutuivat.  Toivon kaikille Suomalaisille onnea löytämään itsensä, mutta ensimmäinen askel on unohtaaMuinais Afrikan Egyptin fantasioiminen ja rakastaa itseänne sellaisena kuin olette. Osa teistä on tod näk eri tähti järjestlemistä joka on joutunut syvään unohdukseen tässä uni/quantum todellisuudessa, eikä siitä voi syyttää ketään, mutta vain pistää asiat takaisin järjestykseen, jonka nyt teen, koska 5 miljoonan mailmassa kukaan ei ole vaivautunut korjaamaan ja jättämään tämän kirjailian ns. hitti teoksen taakse. Mika Waltari, Agatha Cristie ja niin moni Euroopassa asuva ei kuitenkaan halua, tai välitä tehdä tätä, eli he tuohovat oman elämänsä ja epäonnistuvat valmistautumaan tästä koulusta nimeltä fyysinen elämä ja raahavat muut mukanaan helvettiinsä, asenne joka on normalisoitunut Suomessa. Meidän elämä on kuin yliopisto, jos tämän ei pikaisesti tiedosta, niin tervemenoa, koska toivon kaikkea parasta kaikille, mutta se vaatii myös, että asiat pistetään takaisin perspektiiviin, muuten on liian myöhäistä ja monien Suomalaisten kohdalla valaistuminen on liian myöhäistä. Porukalla on vääristetty kuva maailmankaikkeudesta eli Jumalasta joka on johtanut monia masenukkseen ja suureen raivoon, eli kapinaan. Masennus johtaa masennukseen, eli aivot surkastuu/ kalkkiutuu taas jälleen, ja vaikka henkilö ei fyysisesti tee itsemurhaa, on itsemurha jokapäiväinen mantra ja kuin rapu kiehuvassa vedessä, henkilöllä tulee tarve vetää muitakin hänen masennukseen, jonka Mika Waltari ja myös Agath Cristie on tehnyt. Keskityn tänään Waltariin.

Egypti, koko Afrika on heräämässä. Tämän kirjailijan puheet ei ole tervetullut Egyptiin. Haluan kuitenkin yksinkertaistaa pieniä faktoja Antiikin Egyptiläisten- Israelilaisten, eli Natiivi Egypt Bantujen alkuperästä joka on kirjoitettu Raamattuun myös. Genesis 9:18, Genesis 10:6.

Raamattu todiste ja paljastus Munais Kemetin eli Egyptin alkuperästä
Hei, Mika Waltari ja hänen kannattajat. Onko korvat  kuulolla?

1. Noah lapset = Shem, Ham, Japheth
2. Hamin lapset (Noahin nuorin poika) = Kush, Mizraim, Put ja Canaan.
3. Ham tarkoittaa Egyptiksi Musta.
4. Egypt tarkoittaa Musta Kreikaksi ja muinais Kreikaksi.
5. Kemet, Egyptin alkuperäinen nimi tarkoittaa Mustien maa.
6. Mizraim (Hamin poika) on toinen Egyptiläisten kutsuma nimi.

PIENI YKSINKERTAISTETTU LISTA MIKSI NATIIVI EGYPTILÄISTEN ELI NUMIBIALAISTEN VALTAKUNTA KAATUI.

1. Hiili voimakkaat Kemetiäläiset/ Muinais Egyptiläiset jotka rakensivat eri siviilisaatioita ympäri Afrikkaa ja purjehti Niilen jokea pitkin Egyptiin ovat kaikista lähempänä Annunaki (havaitut Natiivi UFO alukset) veriryhmää. En aio puhua Annunakeista tässä artikelissa, koska haluan pitää artikkelin mahd maallisena)

2. Muinais Kemet eli Muinais Afrika Egyptin valtakunta pysyi kasassa 60 000 vuotta jonka nälkäiset Assyrialaiset, Turkkilaiset ja Kreikkalaiset yritti valloittaa.

3. Muinais Egyptin viimeinen Bantulainen eli Natiivi Egyptiläinen (nyky Sudanilaiset, Nigerialaiset, Etiopilaset, Somali jne) mutta Agnostinen Faarao nimeltä Wahibre (Raamatun Faaro Apries) joka ei ottanut hänen esi-isien sääntöjä vakavast, päästi nälkäisen Turkin, Assyrian ja Kreikan Afrika Egyptin sisälle kauppaamaan, mutta myös perustamaan omia reservejään. Faarao Wahibre antoi vieraille luvan harrastaa omia hellenistiä uskontoja ja tyhmyydessään itse rakastui hellenistiseen seksi-himo ja uhrilammas kultt-uuriin (kultti) myös, jota Hollywood, vapaamuurari porvaristo ympäri maailmaa ja Vaticaani poppoo harrastaa tänäkin päivänä. Tämän takia uskonnolla on kova himo rationalisoida esim pedofiliaa, transgenderismiä ja lisääntymistä, jotta poppoo voi harrastaa kyseenalaistamatonta paritteluaeli olla huomaamatta, että parittelu ei ole niin tärkeää, koska tarve lisääntymiseen ja vanhaan perhe mentaliteettin ei ole vesimiehen aikakautena enään tarvetta. Meidän potentiaali on paljon suurempaa. Potentiaalilla en tarkoita maallista potentiaalia vaan henkistä/ metafyysistä.

4. Macedonia-Kreikkalainen rojaali joka vieraili Muinais Egyptissä onnistui saamaan Bantulaisen eli Natiivi Egyptiläisen rojaalitytön raskaaksi ja asiat alkoivat muuttumaan.

5. Plato ja muut kreikkalaiset historioitsijat tahalleen puoli väärensi, eli antoivat puoli totuuksia maalaaksen itsensä Natiivi Egyptiläisiksi jotka keksivät kaiken tarvittavat ihmiskunnalle ilman agendaa. Samaa väärennöstä yrittää Mika Waltari tehdä. Hollywood on pitkään ollut mukana tässä agendassa tekemällä elokuvia kuten Elizabeth Taylerin Cleopatra, 1999 Muumio trilogia, Christian Balen Mooses elokuva jne. Kaikki on propagandaa ja valetta. Jättäkää Afrika Egypti, Bantulaiset Numibialaiset ja Heprealaiset (Mooseksen jälkeläiset eli Numibia Syyria tai Numibia Turkkilaiset) rauhaan. Jopa heprealaisten tausta on väärennetty. Muinais Egyptiläisten eli koko Afrikan Hermetiikka on varastettu ja piilotettu Vaticaaniin. Sitä on käytetty mustaan magiaan ja kaikkien ihmisten orjuuttamiseen, koska Vaticaani ei osaa Hermetiikka. He kusivat totaalisesti keskiaikana, kun koko Eurooppa oli 500 vuoden pimeydessä ja Euroopan kansa meni takaisin luoliin asumaan. Ihmiset alko luolaelämässä mutaatioitumaan ihmisapinoiksi tai luolamiehiksi. Klonkku hahmo Taru Sormusten Herroista on kirjailijan oma tapa tuoda tämä totuus esille.