PS: Suomalaisia Nukutetaan pois, osa orjiksi? (Suomen Tuleva UFO Eutanasia, Maailman Sota 3, )

Nyt lähtee seuraava artikkeli Suomen, eli Raamatun Albiino neekeri röllipeikko, tai menninkäiskansan kielellä, koska olemme hätätilanteessa ja koska moni Suomalainen, eli raamatun albiino neekeri röllipeikot ei tehnyt asian eteen yhtään mitään, eli kuolevat kohta eutanasiassaan, koska pakenivat caucsoidluolien luolamies perintöään eli karkasivat kanta-isänsä Esauta, eli raamatun ensimmäinen karvainen Albiino neekeri menninkäinen joka hävisi maailman perintönsä Natiivi veljelleen Jaakobille eli Abrahamin pojanpojalle, joka on Natiivi taustaisten kantaisä ja jonka koko maailmanperintö kuuluu Nativiii taustaisille, eli 12 heimon Israel heimolle. Heimoon kuuluu mm. Mexicolaiset, Afro Amerikalaiset ja Natiivi Intiaanit ja heidän sekarotuiset jatkumot. Olen tavannut vain yhden matemaatikko taustaisen, joka kasvotusten puhui varoituksista hellävaraisemmin muille ihmisille ja joutui myös ongelmiin, eli joutui valtion ja paska kirkkojen vainotuksi. Osa tapaamistani ihmisistä tämän 2 vuoden aikana ovat suht koht hereillä, mutta heissä on edelleen Muurari tai Nazi systeemiin sitoutuva asenne ja rakkaus sen maailmaan. He pelkäävät jättää perheitään jotka huijasivat heidät tähän systeemiin magnetisoimalla heidän koko keskittymisen systeemiin, joka on holografinen. Magnetisoiminen tapahtuu konsepteilla…. Osa tapaamistani tulivat muurariperheistä, eli heillä on vahva mukavuusalue toistaiseksi päällä ja pelkäävät nähdä karmean totuuden siitä, mitä heidän äpärä Muurariperhe oikeasti edustaa ja mitä heidän perhe on valmis tekemään omille lapsilleen pitääkseen perhe asiat salassa…

Vaikka Suomi on Raamatun Edomikansa, eli raamatun punanahkaiset Albiino neekerit jotka kusivat koko maan perinnön 12 heimon Israelilaisille (Mexicolaiset, Natiivi inkkarit, Afro amerikkalaiset, tietyt Afrikan ja aasian maat) niin Suomessakin on Israelilaisa jotka menevät läpi Suomalaisina. Näitä kutsutaan Raamatussa Israel ulkomaalaiseksi, eli ovat 100% Israel heimosta mutta näyttävät tulevan muaalta. Tiedän paljon Israelilaisia Suomessa jotka eivät tiedä ovat Iraelilaisia ja kuolee tietätämättä. Minulla meni vuosia omaksua oikea taustani, koska tuntemattomat lähestyy minua Arabialaisena, Intialaisena marokkolaisena, Brazilisialaisena… Lista vain jatkuu.

Monille Echart Tollen faneille vertikaalinen tietoisuus/ havaintokyky venähtää vuosilla sekä tulevat saamamaan turpiin jotta nöyrtyy, eikä siinä mitään, parempi kuin ei mitään, koska loput 98% kansalaisista tulee RFID chipatuksi eli ovat Raamatun “Mark of The Beast” uhreja: ehdollistuivat Nazi/Fasismi/Kommunistien maailankuvaan, eli VapaaMuurareiden agendaan tulla uhrilampaaksi, tapetuksi. Monet Raamatun Edomit, eli Albiino neekeri kansat, kuten Suomalaiset, Venäläiset, scandinavia tulevat ansaitsemaan tämän kohtalon, koska röyhkeydessään olettivat, olevansa Nazi kaltaisen agendan valittu kansaa. Elivät salaisesti sen mukaisesti… Mutta Raamatun Albiino neekerit, esimerkiksi Suomalaiset, eivät valitettavasti ymmärtäneet Albiino-Neekeri sekä puna-perse-bavianismissaan, että kyseessä on henkinen sota joka manifestoituu fyysiseksi vuosien varrella, eli Albinismilla ei ollut mitään vaikutusta siihen säilytetäänkö kansa hengissä vai ei. Sota on alkanut jo Suomessa, eli ei vain ulkomailla, mitä Suomessa seurataan passiivisesti TV uutsisista ja huokaillaan helpotuksesta, koska uutinen ei koska Suomea… Hyvät naiset ja herrat, maailman soita on yltynyt jo Suomeen ja tulee olemaan yhä selkeämpi mattimeikäläisille, jotka elivät klonkkumaisessa-pienessä kuplassaan, kieltäen kasvavasta ongelmasta, ja joille sota tulee olemaan shokki ja eivät tästä syystä tule selviämään.

Liian moni vastaantulija Suomessa on käyttämässä esoteerisiä konsepteja, magiikkatiedettä seksin, lomamatkan tai jonkun muun materiaalin manifestoimiseen, eli pysyääkseen mukavuusalueella. He röyhkeästi välttelevät tulla taistelurintamalle sotimaan viimeistä henkistä ja fyysistä sotaa nimeltä Maailman Sota 3. Kasvava tietoisuus itsestäsi, maailmasta, sekä sotatilanteestamme, voi johtaa monien kohdalla kuolemaan, koska me diilataan itse Saatanan-tietoisuuden kanssa ja Saatanan fyysisen sekä Biblikaalisen manifestaation kanssa nimeltä Edomiitit (sika tai punanahkaiset Albiino neekerit) johon Suomalaiset kuuluvat myös, mutta ovatkin Röllipeikko-Demonien eli Albino neekeri Zion “elitistien” hylkiöitä, ja joita ollaan tänään myrkyttämässä kuoliaaksi kemikaalivanoin, radiolla ja myrkkydieetillä. Tämä kaikki, on tyypillinen Albiino neekeri-Röllipeikkojen, eli Edomiittien mentaliteetti joka on toistanut itseään Antiikin Kreikasta saakka. Tässä ei ole mitään uutta. Edomien eli Albino neekeri- röllipeikkojen vahva eläimellisyys ja vahva metsästystaito on tehnyt heistä henkisesti ja teknisesti vammainen kansa ja vain Natiivi kansalaiset, joiden kuului olla henkisesti kypsempiä, voi tuoda balanssin takaisin maailmaan. Tämäkään ei mennyt Natiiveilla nappiin, joten Albino-Neekerit eli Suomalaiset, vaikka ovat down syndrooman tasolla, niin heitä ei voi syyttää, mutta orjuuttaa ja vakavasti kuritella 1000 vuotta. Eli Suomessa asuvat ulkomaalaiset ovat myös hyväksyneet nopean kuoleman olemalla omalla tavallaan osana maailmamme ongelmaa

Artikkelissa keskityn Punanahkaisiin/ Suomalaisiin/ Edomeihein, eli Raamatun Albiino neekereihin, jotka kollektiivisesti kärsii Antiikin aikaisesta Albinismi kirouksesta joka tulee mielenterveyshäiriöstä, ei fyysisestä lähteestä. Kirous lähti käyntiin kun Cain tappoi Abelin ja Cainin veriryhmä mutaatioitui Albiino neekeriksi… Kirous voimistui yhä epämääräisemmäksi kun karvainen Esau syntyi Albiino Neekerinä ja kadehti kekseliämpää ja viehättävää Natiivin näköistä veljeään. Koko raamattu kertoo näiden kahden eri henkien ristiriidasta. Natiivien takaisin tulo on lähtenyt käyntiin, koska Albiino neekereiden down syndrooman kaltainen henkinen kypsyys johti koko Albiino neekeri kansan helvettiin. Se syy miten Albiino neekerit pääsi valtaistuimelle on pitkä tarina, mutta raamatussa… He homostelivat itsensä kruunuun, ehdollistamalla Natiivit unohtamaan itsensä kaiken maailman Tooga-seksi tai Sodom rituaaleilla. Tämä alkoi ensin Antiikin Egyptin loppu aikoina, sitten Antiikin kreikassa, Atiikin Roomassa ja nyt kaatuvassa henkisessä Egyptissä, eli Amerikassa. Moni Natiivi on herännyt tästä ja tämän takia UFO havainnot ovat kasvaneet, josta selitän kohta lisää.

Se syy miksi moni Suomi on kusessa on selvä: Suurin osa Suomalalaisista ovat Albiino neekeri Edomeita, mutta Edomien Zion elitistit, jotka vasta ehdollistuivat sotimaan ulkoavaruudesta tulleiden humanoidien kanssa, ovat myös myrkyttämässä Suomalaisia päästääkseen hylkiöistään eroon, jotka ei pysty lisääntymään kunnolla. Toinen vahva ja vakavempi syy on se, että nämä spotatut ulkoavaruudesta tulleet vahvat humanoidit ovat itseasiassa Natiivi Israel-Egypti-Bantu taustaisten näköisiä humanoideja. UFO humanoidit ovat siis Natiivi taustaisia, joita länsimaalaiset ovat tähän päivään saakka raiskanneet, tappaneet, eli kaltoinkohdellut silmittömästi ja jonka eteen kukaan Suomen Albiino neekeri-tavis ei tehnyt mitään, jopa iloitsivat “Onneksi en näytä heiltä, olen Suomalainen!”.

Tämä viesti koskee myös monia tuttaviani, joita olen fiilistellyt ja ennustanut myös kuolevan. Toivon vain, että heidän kuolema olisi nopea ja kivutonta, tai että heidät voisi vain orjuuttaa ja hakata se Albiino neekeri- punapersebavianismi pois, ja sitten vapauttaa pitämään hauskaa Natiivien uudelleen syntyneessä maassa, kun Ameriikka räjäyttää itsensä kohta. Vielä kerran, maailman uutisissa kovasti puhuttu UFO havainnot kertoo Natiivi Israel-Egypti Bantu, Mexico, Philippine ja Amerikan Intiaani taustaisista UFO:ista. Heidän johtajavat ovat todella tummia enkeli-humanoideja kuten Antiikin Egyptiläiset olivat, eli kyseessä ovat Tummveriset orgaaniset enkeli-humanoidit neljännestä ulottovuudesta jota osa teistä kutsuu Annunakeiksi. UFO:t eivät ole blondi siivikkäitä enkelin kaltaisia Edomeja eli Albiino neekreitä, tai Vitiligoa kärsivää kansaa (Raamatun Leprosy tauti eli Albiino neekeri) Miksi ihmeessä enkelit edustaisivat Albiino neekerismiä joka on raamattussa kaikista eniten puhuttu biologinen kirous? Albinismi rajoittaa kehoa pysymään terveenä ja hylkii auringon valoa muuttamlla ihon yhä punaisemmaksi. Sen seurauksena käpyrauhanen surkastuu ja ihmisestä tulee baviaani tai luolamies. Seuraamalla Suomen yhteiskuntaa ja kuinka vähän motivaatiota nuorisollakin on tuottaa mitään ihan perus taiteellisella tasolla, on Albinismin vaikutus selvä ja vaikea kieltää. Suomen nuoriso ei ole saanut mitään erikoista aikaiseksi ja ne jotka aloittavat jotain fiksua, viskaavat taitonsa ikkunasta ulos kun eteen astuu poikaystävä tai tyttöystävä joka ei edes toivo heille taivaallista menestystä, vaan etsivät nopean keinon asettautua paikoilleen toisensa kustannuksella, jotta ei tarvisi säädellä elämän kanssa liikaa.

Viha Natiiveja kohtaan on viljelty Trumpin avulla niin suureksi, että UFO identiteettejä ei haluta myöntää mediassa, muuten Albiino neekeri kansan Raamattutulkinta, media sekä hollwyood paljastuu potaskaksi. Tämän takia Iranissa pässit päättivät alkaa ampumaan UFO humanoideja ja paljastavia videoita tästä poistetaan välittömästi. Natiivi Humanoidien tehtävä on puhdistaa koko maa, eli orjuutta ja myös eutanasioida Albiino neekeri kansa, jotka sisimmässään halusi kuolla, mutta eivät tienneet kuinka sen voi tehdä kivuttomasti. Voi ei Suomalaiset, te albiino neekeri-punapersebaviaanit mitä menitte tekmään… Sanon tämän, koska tunnen Suomalaisia, pelasimme jalkapalloa lapsena, vaikka en koskaan luottanut heidän henkeen. En siltikään toivo sitä, mitä monia odottaa.

Kyseiset Natiivi tautaiset ulkoavaruus-humnaoidit maailman uutisissa ovat Natiivien esi-isiä, koska feikki nimi Jeesus, oikea nimi Yahawhashi, on Natiivi Israel-Egyptiläisen Bantun näköinen mies. Israelilaiset mm. Moseksen sekä Yahawhasin aikana olivat tummaverisiä miehiä, ei Edomeita, eli Albiino neekereitä. Nyky 12 heimon Israel kansa tulee monessa eri muodossa. Selkeimmät ovat Mexico taustauset, Natiivi inkkarit, Afro amerikkalaiset, phillipiinot, mutta seassa on niitäkin jotka näyttää aasialaisilta (Bruce lee), arabeilta, Cubalaisilta, Suomalaisilta jne, mutta se ei tee heistä sen maan kansalaisia. Heitä kaikkia yhdistää Abraham eli sama kanta-isä. Syy miksi Suomalaiset, eli albiino neekerit kuolee ja ne jotka selviää, orjuutetaan, johtuu siitä, koska Suomalaiset ovat puoli tahallisesti puskeneet Albiinopestyä propagandaa ja mentaliteettiä liian pitkään. Moni hyötyi tästä jollain tavalla, kun taas Mexicaanit, Natiivi Inkkarit, Afro Amerikkalaiset ja muut alkuperäisen Israelin, eli “Jeesuksen” jälkeläiset kävi täyttä helvettiä ja sortoa… Suomi seurasi sivusta, ei tehnyt mitään. Jopa vaativat, että saavat pitää Tiernapoika nöyryytys seremonioistaan kiinni. Seremonia jossa Suomen keskiajan Natiivi pelastaja St Maurice yritetään kaataa kokonaan unohdukseen… Voi ei teitä paska kasoja… Tuntuu oudolta tiedostaa, että moni vanha ystäväni lähtee karmeasti pois täältä. Ne ihmiset CIA kaltaisissa sontalaatikko tiedustelupiireissä, jotka olivat osana organisoitua vainoamistani, vainota, pilata nimeni ja murhata minua, tulevat kokemaan täyttä helvettiä.

  1. Eli Suomalaiset kusi hommat. Teidän johtajat kusetti teidät kuolemaan koska eivät tule päihittämään Natiivi taustaisia “UFO” aluksia. Teidän johtajat kaasuttavat teitä myrkyillä päivittäin jo tänään. Kemikaalivanat ovat vain yksi esimerkki.
  2. UFO (Itseasiassa IFO eli Identified Flying Objects) tulevat eutanasioimaan monia Suomalaisia jotka vuosia mantrasi itsemurhaa. Suomessa on yleistä tehdä itsemurha, jotkut vain tekevät sen hitaasti, mutta heidän loppu tulee Natiivi UFO muodoissa jotka posauttaa Suomalaiset pois bavinismistaan, eli henkisestä kärsimyksestään, jotta voivat uudelleen syntyä orjiksi ja joita rakkaudella ja ankarasti pistetään takaisin henkiseen älykkyyteen, eikä punaperse-bavianismiin, johon Suomalaiset papat, mummot, äidit ja isät johdatti teidät. Ne jotka selviää tulevasta ja todella päräyttävästä maailman sodasta orjuutetaan välittömästi. Orjuutus ei ole Sodomia eli Nazismia jota Suomi passiivisen röyhkeästi edusti, vaan orjuutus tehdään todella ankarasti, mutta rakkaudella. UFO ja maailmamme viisaimmat, eli heränneet yksilöt tietää, että Suomen Edomi kansa, ja muut Edomit ovat aina olleet punaperse-apinan tasolla, koska Suomen klonkku eli röllipeikko mutaatio ei keskiaikana saatu kokonaan evaporisoiduttua. Ideana on siis evaporisoida Suomalaisten röllipeikko-Albiino neekeri tila. Eli nyt skarptkaa.

Lyhyt kuvallinen esitys Suomen surullisesta kohtalosta maailman sota 3 tilanteessamme jonka ihmiset myöntää olevan käynnissä ja jonka COVID19 siltaa tahallisesti kohti sotastrategisesti.

Tärkeä audio versio, jossa paljastan enemmän koskien helkeensalpaavaa tulevaisuuttamme johon todella pieni määrä Suomalaisia selviää, koska epäonnistuivat metafyysisessä kypsyydessään ja heidän itsetuhoisuus sai päätöksen Natiivi UFO ehdollistamalla eutanasialla, jonka lähes koko Suomen kollektiivi manasi itselleen silmittömästi, ja täten nukutetaan pois.

(Youtube Banned Video, siirretty uuteen sivustoon)

https://www.veoh.com/watch/v141964391q8HDh4M4